Facebook Fan

Sunday, 1 November 2015

EBOOK SIRI FORMULA URUTAN: MIGRAIN


Tujuan ebook ini dihasilkan ialah untuk memberi fokus kepada masalah MIGRAIN, dimana ramai tidak kira lelaki atau perempuan kerap menghadapinya seolah-olah berserah diri diserang sakit kepala berulang kali tanpa melawan. Anda secara tidak sedar menyediakan sejumlah kos untuk rawatan anda dan keluarga anda setiap bulan. Sekurang-kurangnya anda mungkin membayar RM30 atau lebih setiap kali anda ke klinik.

Begitu juga dengan masalah wanita setiap bulan apabila menghampiri kedatangan haid, golongan wanita akan menerima kehadiran "Pengunjung Tetap" yang juga dikenali sebagai SENGGUGUT KEPALA. Apa yang mereka mampu lakukan ialah berserah, bertahan dan mengambil ubat tahan sakit sebagai amalan setiap bulan.

Memandangkan terlalu ramai di luar sana terdiri daripada penderita migrain, mendorong kepada saya untuk menghasilkan ebook ini. Salah satu cara urutan yang diterangkan ialah mengurut pada puncanya yang mempengaruhi sistem tubuh manusia serta ikhtiar menseimbangkan hormon yang terganggu. Dengan urutan, bukan sahaja dapat menghilangkan rasa sakit kepala, malah membantu mencegah migrain daripada datang kembali!. 

Semoga dengan ebook ini akan memberi sinar harapan kepada mereka bagi memadam kesengsaraan yang selama ini menyulitkan kehidupan mereka seharian. 

Berapa harga e-Book ini? RM30 sahaja. Harga yang cukup rendah jika dibandingkan anda berulang alik mendapatkan ubat tahan sakit. 

Pembayaran boleh dibuat ke dalam no akaun MAYBANK seperti tertera dibawah. 
164221218062
(NURUL HUDA BTE MD. SAMSUDIN)

Sekiranya sudah buat bayaran, sila WhatAspp 019-349 6007 untuk nyatakan masa pembayaran atau slip pembayaran dan catatkan email address. Atau emailkan slip bayaran kepada quntherapy@gmail.com. Untuk makluman, ebook akan dihantar kepada email address yang diberikan dalam tempoh 24 jam, InsyaAllah.


1 comment:

  1. Ebook Urutan untuk bahagian2 lain seperti badan, lutut, kaki, tangan dll ada tak?

    ReplyDelete